E-mailadres: info@rub-along.com

 

Hotstone Massage
Hotstone Massage
Hotstone Massage
Hotstone Massage
Hotstone Massage

 

 

 

 

Massages

 

Wij kunnen voor u de volgende massages verzorgen. Elke combinatie, afgestemd op uw behoefte en/of klachten, is mogelijk.

 

Rugmassage

Deze behandeling maakt de houdingsspieren in de rug lang die ons constant overeind houden, en maakt de rug, schouders en heupen beweeglijker. Dit is een gebied dat de meesten van ons niet zelf kunnen masseren. Doelgerichte aandacht is dan ook een weldaad voor de rug. Bijna iedereen heeft ergens in de rug wel last van spanning en ongemak.

 

Nek/schoudermassage

Deze behandeling pakt spanning in de nek en schouders aan en verlicht ongemakken in overwerkte armen, handen en benen.

 

Beenmassage

Mensen zijn zich er niet van bewust dat de benen vaak stijf en pijnlijk zijn door belasting tijdens werk of hobby. De stimulering van de bloedsomloop in de onderste ledematen vermindert vaak zwelling en geeft een wakker, levendig gevoel in de benen. Bovendien kunt u cellulitis op de heupen en achterkant van de dijen verminderen door deze lichaamsdelen te laten masseren.

 

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage levert vele voordelen op. Het kan uw hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen. Een gezichtsmassage vermindert zelfs angst en het kalmeert de zenuwen. Ook uw uiterlijk gaat er door regelmatige gezichtsmassages op vooruit: uw gezicht is uw visitekaartje, en door een gezichtsmassage verbetert de bloedsomloop en krijgt u een stralendere huid. Door regelmatige gezichtsmassages gaat u er echt jonger uitzien.

 

Hoofdhuid-/halsmassage

Het ontspannen van hoofd en nek heeft als effect dat de hele persoon ontspant.

 

Borstmassage

Menigeen die veel achter de computer zit of autorijdt, zal stijve borstspieren hebben, wat zich kan vertalen naar ongemak in de bovenrug en een slechte houding. Als u de borst openhoudt met massage, kunt u deze problemen verhelpen en een doof gevoel en tinteling in de onderarmen en handen voorkomen.

 

Buikmassage

De buik masseren is niet alleen ontspannend, het doet onze darmen ook beter functioneren. En bovendien is de buik dé plaats waar emoties worden verwerkt. Drie vliegen in één klap!

 

Armmassage

Hand- en armmassage werkt preventief tegen RSI en heeft dan ook veel te bieden. Door regelmatig uw handen en armen te laten masseren zorgt u voor soepelheid en een goede doorbloeding van de spieren, hierdoor ontspannen de handen en armen, zo wordt stress verminderd. Deze massage zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. In- en doorslapen wordt gemakkelijker. Veel alledaagse pijn aan hoofd, nek en schouders en in de maag, darmen en buik kunnen verminderen.

 

Massages

Iedereen kan de warmte en veiligheid die massage biedt gebruiken om te ontspannen.

© Copyright 2012 Rub Along Massages | Website vervaardigd door Theo Stenekes | Foto’s Rianne Noordegraaf Fotografie